7.6.2008

V večih rubrikah je dodanih nekaj novih fotografij, ki predstavljajo nošenje odlikovanj in podelitvene škatle nekaterih odlikovanj.

 

21.4.2008

Forum o odlikovanjih je online !!!

 

20.4.2008

Dodane so so aktualne tržne cene za vsa splošna vojaška odlikovanja, vojsko "Heer" / Waffen ss, Luftwaffe in Vojno mornarico.

 

19.4.2008

Dodane so aktualne tržne cene za naslednja odlikovanja: Viteški križ za vojne zasluge z in brez mečev, Nemški križ v zlatu in srebru, Častne priponke, Železni križ prve in druge stopnje.

V nadaljevanju dneva so bile še dodane vse cene odlikovanj v rubriki Heer in Waffen SS.

 

17.4.2008

 

Dodanih je nekaj novih fotografij in cene Viteških križev ter Hrastovih listov, v nadaljevanju bodo dodane vse tržne cene ostalih odlikovanj. V pripravi je tudi forum, ki bo namenjen razpravljanju o originalnosti odlikovanj.

 

13.4.2008

 

Spoštovani zbiralci, po nekaj mesecih trdega dela je napočil trenutek, da lahko povem: prva slovenska internetna stran o nemških odlikovanjih je online. Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujem vsem sodelujočim, ki so pomagali uresničiti to idejo.

Pri izdelavi internetne strani so sodelovali:

Boštjan K.J. (opisi, uvodne besede), na forumu Zbiralci: bostjan

Danijel M.(opisi in fotografije), na forumu Zbiralci: Night Wolf

Valter G.(opisi) na forumu Zbiralci: Valter

Aljosa F. (opisi), na forumu Zbiralci: Alyosa

Erik, (fotografije), na forumu Zbiralci: Germanmedals

Vox, (fotografije), enak nick na Zbiralcih

Pavel, (fotografije), na zbiralcih: bovec1313 

Posebej hvala za fotografije izredno redkih odlikovanj, mojemu dolgoletnemu zbirateljskemu kolegu iz Nemčije, ki nosi nick: Juncker Freak, kateri ima res fantastično zbirko eksponatov. 

Hvala tudi programerju in kolegu Sebastijanu, ki mi je pokazal in dal vse potrebne napotke za samo izdelavo strani.

 To je moja prva internetna stran, pri tem je bilo moje delo: kompleten grafični dizajn, fotografije, obdelava fotografij in nekateri opisi ( podpisani z »RS«), moj nick na forumu zbiralci: Collector. Na teh info/novosti straneh bodo objavljene vse novitete oz. nadgradnje strani. Moja želja je, da bi stran postala še boljša in prva prava referenčna stran, kjer bo vsak zbiralec iz področja zbiranja nemških vojnih odlikovanj našel vse odgovore na svoja vprašanja.

Na koncu pa še enkrat: internetna stran je izključno nepolitičnega značaja. Uporaba, prikaz in opisovanje simbolov Tretjega Rajha ne sme biti razumljeno kot podpiranje politične ideje Tretjega Rajha ali nemškega nacionalsocializma oz. nacizma!

 

 VSE NA www.wehrmacht –odlikovanja.com JE AVTORSKO ZAŠČITENO, NEPOOBLAŠČENO KOPIRANJE IN OBJAVLJANJE BO SODNO PREGANJANO! 

RS »Collector«

kontakt: militariacollector@gmail.com